Image Alt
LÆS VORES NYESTE INDLÆG

Første træning hos SMARTGYM

Er det din første gang i et træningscenter?  Så kan du her få svar på nogle af de spørgsmål og tanker, du har i forbindelse med opstart i et træningscenter.

FØR TRÆNING

Skal jeg spise før træning?

Det er vigtigt, at du er tanket godt op, så du har nok energi til din træning. Lad være med at spise noget, der giver dig en tung og træt fornemmelse i kroppen. Det er vigtigt, at du spiser i god tid inden træningen, så kroppen har tid til at fordøje.

Hvad skal jeg tage med i træningscentret?

Det er en god ide at lave en tjekliste i forhold til de ting, du skal have med og bruge til din træning.

Hvilket tøj og sko skal jeg tage på? 

Tag komfortabelt, let og åndbart tøj på samt et par gode træningssko, der støtter dine fødder tilstrækkeligt. Træningstøj, der er lavet af bomuld, polyester eller bambusfibre. Polyester er rigtig godt, da det er designet til føre sved væk fra kroppen og holde dig kølig under din træning.

Jeg er lidt nervøs – hvad gør jeg?

Det er meget almindeligt at være lidt nervøs første gang, du skal træne i et træningscenter. Men her er par gode råd til, hvad du kan gøre for at tage toppen af nerverne:

  • Lav lidt research, før du tager afsted
  • Træn, når der ikke er så travlt.
  • Træn med en ven
  • Lav en god musik-playliste
  • Se det som en spændende udfordring

Hvad med mine ting? 
Vi har skabe, der kan låses, men du skal selv have en hængelås med.

Hvis det kun drejer sig om nogle få ting, f.eks. din telefon eller en vanddunk, kan du bare tage dem med dig rundt fra maskine til maskine.

NÅR DU TRÆNER:

Hvilke regler skal jeg forholde mig til?

Husk at sætte udstyret på plads, når du har brugt det. Hvis der er mange i træningscentret, så lad være med at optage maskinerne længere, end du har brug for dem.

Må jeg lytte til min egen musik?

Der bliver ofte afspillet musik i vores træningscenter, men du er selvfølgelig meget velkommen til at lytte til din egen musik på dine medbragte høretelefoner.

Hvor meget skal jeg træne første gang?

Det kommer helt an på, hvad dine behov er, hvilke mål du har sat dig, og hvilken form du er i.

Ved din første træning får du altid en grundig gennemgang af en vores professionelle instruktører. Du får den nødvendige vejledning, og alle maskinerne indstilles til din højde, armlængde etc.

Se SMARTGYM husregler her (link til husregler)

EFTER TRÆNING:

Kan jeg få et brusebad?

Hos SMARTGYM har vi lækre bade- og omklædningsfaciliteter. Du skal bare have dit eget håndklæde og toiletartikler som shampoo og balsam med hjemmefra.

Hvad er godt at spise efter træning?

Som en hovedregel for de fleste skal et måltid efter træning indeholde gode proteiner og kulhydrater. Det kan f.eks. være: kylling og ris, en bønnestuvning, spaghetti bolognese eller en pastasalat med tun.

Hvor ofte skal jeg træne?

Der findes ikke nogen faste regler for, hvor lang tid du skal bruge, eller hvor ofte du skal træne. Få lavet en god rutine, som du kan holde fast ved, og som passer til dig og din dagligdag.

Har du flere spørgsmål?

Så er personalet hos SMARTGYM altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

  • Vi glæder os til at byde dig velkommen til din første træning 😊
Luk

 

OM SMARTGYM

SMARTGYM – Viborg er for dig, som gerne vil have en eksklusiv træningsoplevelse hver gang. Her skal du hverken tænke på vægt, indstilling eller tid. Vores udstyr gør alt for dig.

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag:
08:00 – 20:00

Fredag:
08:00 – 15:00

Lørdag:
09:00 – 12:00

SOCIALE MEDIER
Om os